Thuis

Skywell Composite Technology Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Skywell Composite Technology Co.,Ltd

1 2 3 4
Skywell Composite Technology Co.,Ltd Skywell Composite Technology Co.,Ltd Skywell Composite Technology Co.,Ltd Skywell Composite Technology Co.,Ltd
Team Koolstofvezel Prepreg Koolstofvezel Prepreg laboratorium

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Skywell
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%

Co. van de Skywell Samengesteld Technologie, Ltd, een fabriek gespecialiseerd in van koolstofvezel en samenstellingen materialen en producten, hebben wij 3 overzichts productioin lijnen om de andere volgorden van de klant te ontmoeten.

Wij zijn de ondernemings integrerende industrie en een handel. Onze producten zijn uitgevoerd naar markten overzee 7 jaar. De producten omvatten basismaterialen en producten, koolstofvezel prepreg, glasvezel, met een laag bedekte samengestelde stof, het blad van de koolstofvezel, de pijp van de koolstofvezel, en higher-level medische behandeling. Rehabilitatieproducten. Wij verstrekken een volledige waaier van de materialen van de koolstofvezel en productoplossingen, waarin wij. professioneel en streng zijn.

China Skywell Composite Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ons team is niet alleen bij het front van de industrie op het gebied van samengestelde materialen en technologie. Wij besteden ook meer aandacht aan de duidelijke en nauwkeurige uitdrukking van de producten van onze klanten. De meesten van ons zijn van wetenschap. Begrijp de ideeën van klanten, zodat kunnen wij klanten beter dienen en hen voorzien van professionele producten.
Ons doel is een volledige waaier van de samengesteld-aan-productdiensten te verlenen.
Aantal teams: 20
Teamfilosofie: Het bedrijf hangt de principes van integriteit, normalisatie en efficiency aan, wint de markt met technologie, bereikt geloofwaardigheid met de creatieve diensten, en verleent de hoogstaande, efficiënte en efficiënte diensten aan klanten. Het onder ogen zien van de toekomst en het aandringen bij de onafhankelijke innovatie.
De diensten: Basisonderzoek en toepassingen van samengestelde materialen, zoals koolstofvezel en hars. De vormende technologie en de kernen de algemene producten van de koolstofvezel, basischemie met betrekking tot koolstofvezel en halffabrikaten.

Contactgegevens
Skywell Composite Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Chris Li

Tel.: +86-0592-6106086

Fax: 86-592-6108503

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)